Back to school & work

29-08-2024

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en de vakantie loopt langzaamaan ten einde. De scholen starten, de werkplek roept, en voor velen betekent dit: weer op de fiets stappen. Dit is dan ook hét moment om in actie te komen. 

Steeds meer mensen op de fiets

In heel Europa groeit de aandacht voor duurzame vervoersoplossingen, waaronder elektrische auto's, openbaar vervoer, en micromobiliteit. Ook werkgevers spelen een cruciale rol in deze ontwikkeling door werknemers aan te moedigen om vaker de fiets te gebruiken voor woon-werkverkeer. Zowel in Nederland, Frankrijk als België zien we dat deze aanpak effectief blijkt.

Zo leert een Nederlands onderzoek van het Shuttel dat er steeds meer voor de fiets wordt gekozen als vervoersmiddel naar werk. Dit succes is mede te danken aan de actieve promotie van fietsen door werkgevers. Steeds meer bedrijven bieden hogere vergoedingen voor gefietste kilometers en introduceren leasefietsen, waarmee ze zowel duurzaamheid als de vitaliteit van hun medewerkers bevorderen.

Ook in Frankrijk en België neemt het fietsgebruik significant toe. Dat blijkt uit cijfers van Provelo en het Franse ministerie van Transport. In België fietste vorig jaar één op de drie werknemers naar het werk, een aanzienlijke stijging vergeleken met de periode voor Covid. In Frankrijk was er in dezelfde periode een indrukwekkende toename van 48% in het aantal fietsritten, dat is bijna de helft meer!

Ook jongeren verplaatsen zich steeds vaker op alternatieve manieren, zoals fietsen, lopen, of het gebruik van openbaar vervoer, vooral in stedelijke gebieden. Voor hen biedt dit meer vrijheid en de mogelijkheid om constant online te zijn, iets wat makkelijker is met het openbaar vervoer. Voor de meeste jongeren is het hebben van de nieuwste smartphone dan ook belangrijker dan het bezit van een auto.

Back to school & work met PENDLR 

Bij PENDLR zijn we bewust van deze behoefte naar gezonde en duurzame manieren van vervoer. We zijn dan ook niet alleen een groothandel, we zijn jouw partner in micromobiliteit. We hebben dan ook een ruim assortiment met essentiële merken en producten die perfect aansluiten op deze tijd van het jaar. Deze merken en producten bieden niet alleen functionaliteit en stijl, maar ook uitstekende verkoopkansen voor jouw winkel.

Vici voor de beginnende scholieren

De Vici 3-in-1-meegroeifiets is ideaal voor jonge kinderen die hun eerste stappen in het kleuterklasje zetten. Deze fiets groeit mee met het kind en biedt een veilige manier om te leren fietsen. Bovendien is het ook nog eens een zeer duurzame keuze. 

Alpina: Exclusief bij PENDLR

Naast Vici bieden we scholieren ook de robuuste kwaliteit van Alpina. Als onderdeel van Kruitbosch, het moederbedrijf van Cortina en PENDLR, hebben wij het exclusieve recht om dit stoere merk aan te bieden. Met een Alpina fiets start elke scholier het nieuwe schooljaar vol zelfvertrouwen. Deze fietsen, speciaal ontworpen voor jonge avonturiers, combineren een licht frame met een stevige constructie voor een comfortabele en veilige rit. Bovendien hebben we met ons uitgebreide assortiment aan modellen, zoals de Alpina Clubb, Alpina Cargo en Alpina Mood, altijd de perfecte fiets voor elke jongere.

Basil en New Looxs: stijlvol en verfijnd

Voor de wat oudere scholieren, studenten en werkende ouders onder ons bieden wij ook enorm stijlvolle tassen van onder andere Basil en New Looxs aan. Met deze merken kom je allereerst al heel goed voor de dag maar daarnaast bieden deze tassen ook enorm veel functionaliteit. Door het aanbieden van deze tassen spreek je altijd een breed scala aan klanten aan, van forenzen tot modebewuste fietsers.

Veilig onderweg met AXA en ABUS

Veiligheid en zekerheid is voor jong en oud cruciaal, of het nu voor de rit naar school is, naar het werk of om er lekker erop uit te trekken met het mooie weer. Met merken als onder andere AXA en ABUS in ons assortiment hebben we diverse producten die meer veiligheid bieden onderweg, denk bijvoorbeeld aan de USB-oplaadbare verlichting van AXA en de ABUS Pedelec helmen die naast bescherming ook de nodige comfort bieden. 

Ook deze merken en producten verkopen? Wordt klant van PENDLR!

Ben jij nou nog geen klant van PENDLR en wil je wel graag deze merken en producten verkopen? Meld je dan aan om klant te worden bij PENDLR via de onderstaande link of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

Word klant van PENDLR