Onderdelen voor VanMoof

11-09-2024

PENDLR: Jouw partner in micromobiliteit

Micromobiliteit draait voor ons om lichte, duurzame vervoersmiddelen voor dagelijks gebruik in en rond de stad. Ons assortiment is gericht op producten die deze verplaatsingen verbeteren. We bieden alle essentiële onderdelen en accessoires die jij en je klanten nodig hebben. Zo bijvoorbeeld ook de onderdelen voor onderhoud en reparatie van VanMoof-fietsen. 

Terugblik 

Bij het faillissement van VanMoof ontstond een grote vraag bij VanMoof-fietsers waar ze terecht konden voor onderhoud of reparatie van hun fiets. Echter, omdat de fiets hele specifieke onderdelen heeft die niet zomaar overal verkrijgbaar zijn, moesten fietsenmakers deze klanten in de kou laten staan. Daar wou PENDLR bij helpen, met passende onderdelen, hulp en advies. Een jaar later heeft VanMoof een doorstart gemaakt en dat gunnen we hen van harte. Toch delen we graag nog even het aanbod dat we vanuit PENDLR kunnen bieden voor VanMoof- en andere stadsfietsen.  

Ons aanbod 

Ons assortiment voor VanMoof-fietsen bestaat niet alleen uit bestaande mechanische onderdelen, maar ook uit speciaal ontworpen producten. Hierdoor kun je altijd het juiste onderdeel vinden voor je klant. We bieden bijvoorbeeld zowel een A-optie die dicht bij het origineel komt als een B-optie van betere kwaliteit. Voorbeelden van onze producten zijn het op maat gemaakte Roland-wiel, Tektro-remblokjes en -schijven, de Primax-drukknophouder die perfect samenwerkt met de Tektro-remblokjes, en de zwarte Innova-band zonder reflectoren. En voor elektrische problemen werken we samen met KWS Seuren, zodat je ook daar een oplossing voor vindt. 

Hoe zijn we tewerk gegaan?

In samenwerking met ervaren servicepunten hebben we gekeken naar de meest voorkomende vragen en defecten bij VanMoof-fietsen & samen met onze leveranciers hebben we daarop de nodige onderdelen verzameld. En voor de elektronische ondersteuning hebben we de samenwerking met KWS Seuren opgezocht. Tijdens de uitrol van dit assortiment, hebben we feedback opgehaald bij onze dealers & leerden we dat naast überhaupt passende onderdelen kunnen vinden, de snelle beschikbaarheid en levering ervan heel belangrijk was

''De beschikbaarheid én snelheid van leveren is de reden dat we deze producten afnemen bij PENDLR.''

Euro tweewielers Leiden


Maar toen we vroegen of er behoefte was aan hulp bij publiciteit genereren, bleek dat absoluut niet nodig, want de reparatie aanvragen kwamen van zelf en veelvuldig binnen. 
En alhoewel VanMoof inmiddels een doorstart heeft gemaakt, blijft de vraag naar onze onderdelen groot. Het is dus zeker de moeite om ons assortiment te bekijken. 

''We hebben het al heel druk, zonder er extra publiciteit aan te geven.''


Fevzi scooters

PENDLR: De one-stop-shop voor alle onderdelen en accessoires 

Ons uitgebreide assortiment omvat onderdelen voor VanMoof-fietsen, maar ook voor andere stadsfietsen en vormen van micromobiliteit. Met deze producten heb je dus altijd een passende oplossing voor jouw klanten. Kunnen we jou ook helpen? Word klant van PENDLR, dan vind je alles wat je nodig hebt om stadsfietsen in beweging te houden.

Wordt klant van PENDLR